-

Elérhetőségek

Coral-Mount Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Kilátó u. 4.
Telefon:
+36302176935
E-mail:
ferenc.bozi@gmail.com


Épületeinkről

Építkezés kivitelezéseÉpítkezés kivitelezése

Megrendelése után a tervezõnk felkeresi és az Ön elképzelései alapján vázlattervet készít. Amint Ön elfogadta a vázlattervet, elkészítjük a végleges építési engedélyezési tervet. Ezt a helyi építési hatóság hagyja jóvá. A tervezési díj a becsült kulcsrakész ár egy százaléka, ami a tervátadáskor fizetendõ. A terv alapján vállalkozási szerzõdést kötünk, amelyben rögzítjük az árat, határidõket, minden lényeges körülményt. Így Ön pontosan kalkulálhat a költségekkel és a határidõkkel. Szerkezetkész építés esetén a fogadószintet Ön készítteti. Kulcsrakész építés esetén az ár az alapozást, fogadószintet is tartalmazza.

Az építkezéshez igénybe vehetõk az állami, önkormányzati és egyéb támogatások, Az épületeink minden szempontból azonos elbírálás alá esnek a hagyományos technológiával készülõ épületekkel. A garanciális feltételrendszer és a várható élettartam is a tégla házakéval megegyezõ.

Amennyiben az Ön pillanatnyi lehetõségei azt indokolják, lehetõség van bizonyos szerkezeteket elhagyni, vagy késõbb építeni meg, ami a költségeket 20-30 %-kal is csökkentheti.

A saját gyártás, tervezés, illetve a közvetlen beszerzési források révén árainkat igyekszünk a hasonló épületszerkezeteknél alacsonyabban tartani, illetve azonos ár mellett magasabb minõséget biztosítani az Ön számára.

Hangsúlyozzuk, hogy az itt bemutatott tervek, épületek nem a teljes választékot reprezentálják. Minden épület egyedi (felár nélkül). A változatosságnak pedig csak a fantázia szab határt.

Kulcsrakész kivitelezés esetén, földszintes épületnél a várható négyzetméterenkénti költség:

Szerkezet: 37 000
Nyílászárók: 7 300
Alapozás: 11 000
Alzatbeton és szigetelés: 3 900
Burkolatok: 6 500
Tetõfedés: 6 500
Bádogozás: 1 800
Fûtés + kémény: 13 000
Vízellátás, csatornázás: 5 800
Elektromos szerelés: 3 600
Festés, mázolás: 4 600
Külsõ vakolat: 7 600
   
Összesen: 108 000 Ft + ÁFA = 129 600 Ft

Vissza az előző oldalra!
Coral-Mount Kft. - Magyar