Elérhetőségek

Coral-Mount Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Kilátó u. 4.
Telefon:
+36302176935
E-mail:
ferenc.bozi@gmail.com


Cégismertető


A Coral-Mount építőipari Kft. 1991-ben alakult Szombathelyen. Az eltelt 18 év során folyamatosan fejlődtünk anélkül, hogy a tulajdonos, ügyvezető személye, a székhely, vagy bármilyen fontos adatunk változott volna. Úgy véljük ez a megbízhatóságunk szempontjából fontos körülmény.
Tevékenységünk általános építészeti tervezés és kivitelezés. Először csak könnyűszerkezetes technológiával dolgoztunk, ma nagyobb részben tégla szerkezettel építünk lakóházakat.
Naprakész, korszerű technológiákkal dolgozunk, a legújabb megoldásokat alkalmazva, természetesen a megrendelőink igényei szerinti árfekvésben.
A tervezésnél elsősorban az ésszerűséget és maradandó érték létrehozását tartjuk fontosnak, nem a változó divatot, kerüljük a szélsőségeket. Bármilyen technológiával építünk , a kiváló hőszigetelés alapkövetelmény. A tapasztalat szerint egy általunk épített korszerű lakóház fűtési költsége a felét sem éri el a hagyományos épületekének.   
Épületeink egyediek, ügyfeleinkkel a tervezés és kivitelezés során folyamatos és jó a kapcsolat. Az épületekért a tervezéstől a kulcsátadásig azonos személy a felelős, ügyfeleink nincsenek kitéve az esetleg megbízhatatlan alvállalkozók okozta kellemetlen meglepetéseknek.

Amennyiben bármilyen kérdésben segíteni tudunk, ezen a honlapon jelezheti.

 

2009. március 19.

Üdvözlettel,

Bozi Ferenc

okl. építészmérnök

ügyvezető  

 
Vissza az előző oldalra!
Coral-Mount Kft. - Magyar